INFORMATË PËR MEDIA 10.07.2019

Të nderuar përfaqësues të mediave,

Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Naser Nuredini,Ju fton në brifing, të enjten, më 11 korrik 2019. Brifingu do të mbahet në orën 14 në Kabinetin e Ministrit dhe do të marrin pjesë edhezëvendësministri Jani Makraduli dhe sekretarja shtetërore Ana Petrovska. (MMJPH: Sheshi Presveta Bogorodicanr. 3, kati i 8)