INFORMATË PËR MEDIAT

Ju informojmë se nesër më01.10.2014 (e mërkur) zëvendësministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Stevo Temellkovski dhe kryetari i komunës së Sarajit, Bekim Murati, do t’i bashkangjiten aksionit për pastrimin e deponive të egra në afërsi të burimit Rashçë.

Aksioni do të fillojë në ora 10.30.

Ju ftojmë me ekipet Tuaja që të merrni pjesë në këtë ngjarje.