Соопштение за јавноста 28.07.2017 год.

Ве информираме дека заменик министерот за животна средина и просторно планирање Јани Макрадули ќеучествува на форумот „Предизвици во имплементацијата на Европската конвеција за предел – Културното наследство пределот“, која ќе се одржи утре, на 29 ноември 2017 г. во ЕУ Инфо Центарот.

Форумот е со почеток во 12 часот.

Настанот е во организација на Националниот комитет на ИКОМОС во Македонија со поддршка на Министерството за култура и Делегацијата на ЕУ во Скопје.