Dhuroji #VeprimeKlimatike planetit tënd!

Me iniciativën për #VeprimeKlimatike, Ministria e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor bashkohet përshënimin e 22 Prillit, Ditës së Planetit Tokë. Dhe një motivim edhe më i madh është që këtë vit e shënojmë 50 vjetorin e themelimit të kësaj dite si ditë ndërkombëtare në të cilën e gjithë botae manifeston gatishmërinë për të mbrojtur shtëpinë… Lexoni me shume »