Takimi i ministrit Izairi me ambasadorin e Austrisë në Republikën e Maqedonisë dr. Tomas Mihael Baer

Sot,ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi, në hapësirat e Ministrisë realizoi një takim pune me ambasadorin e Austrisë në R. e Maqedonisë dr. Tomas Mihael Baer. Në këtë mbledhje u diskutua për gjendjet e mbrojtjes së mjedisit jetësor dhe u shqyrtuan mundësitë për thellimin e bashkëpunimit dhe realizimit të projekteve  të ardhshme… Lexoni me shume »