Yearly Archives: 2015

Konferenca ministrore në Shkup hap i rëndësishëm drejt Samitit të klimës në Paris 2015

(06.11.2015)Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi, hapi sot konferencën ministrore „Drejt Samitit të klimës në Paris 2015, sfida për shtetet anëtare të CEI“, në të cilën mbi 150 pjesëmarrës të rangut të lartë, ndër të cilët 9 delegacione në nivel ministror nga shtetet anëtare të Nismës së Evropës Qendrore (CEI), 16 përfaqësues… Lexoni me shume »

Prezentohen përgatitjet e Maqedonisë për samitin e klimës në Paris

(03.11.2015) Мinistri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi, ambasadorja e Francës Lorens Oer dhe përfaqësuesja e përhershme e UNDP-së në Republikën e Maqedonisë Luiza Vinton, në konferencën e sotme për gazetarë paralajmëruan konferencën ministrore:„Drejt samitit të klimës në Paris 2015, sfida për shtetet anëtare të CEI-së“, e cila do të mbahet në Shkup… Lexoni me shume »

Izairi dhe Arifi inspektuan ndërtimin e tubacionit në Malin Sharr

(31.10.2015) Ministri i Mjedisit Jetesor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi dhe kryetarja e komunës së Tetovës Teuta Arifi sot inspektuan punët rreth tubacioneve që po ndërtohen në Malin e Sharrit për sistemin e ri të ujësjellësit të qytetit të Тetovës në perëndim të “Studena Rekës” the burimet e lumit Shkumbin. Ministri Izairi theksoi se nga… Lexoni me shume »