Yearly Archives: 2015

Мinistri Izairi në mbledhjen e Trupit Ekzekutiv të Procesit Evropian për Shëndet dhe Mjedis

(24.11.2015) Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi, mbajti fjalim në hapjen e mbledhjes dy-ditore të Trupit Ekzekutiv të Procesit Evropian për Shëndet dhe Mjedis, në të cilën prioritare ishin tematpër menaxhimin me rreziqet nga aerondotja, menaxhimin me llojet e ndryshme të mbeturinave, ndërtimin e vendbanimeve urbane rrezistuese dhe përballja me ndryshimet klimatike…. Lexoni me shume »

Ndahen çmimet për fotografitë më të mira në foto-konkursin #Vepro Tani dhe për artikujt më të mirë në garën për media Lufta kundër ndryshimeve klimatike

(Shkup 20.11.2015) Sot ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi, ambasadorja e Republikës së Francës Lorens Oer dhe përfaqësuesja e përhershme e UNDP-së Luiza Vinton solemnisht ua ndanë çmimet 20 më të mirëve nga foto-konkursi i parë për ndryshimet klimatike në vend, #Vepro tani si dhe dy gazetarëve për artikullin me temë „Lufta… Lexoni me shume »

Do tësanohet shtrati i Lumit të Likovës

(13.11.2015) sot ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi dhe ministri i Pushtetit Lokal Lirim Shabani, e vizituan komunën e Kumanovës me qëllim që të definohen aktivitetet, në pajtim me ingirencat, për zgjidhjen e problemeve aktuale me të cilat po përballen banorët e komunës së Kumanovës. Të dy ministrat e vizituan lokacionin në… Lexoni me shume »