Yearly Archives: 2015

Министерот Изаири оствари работна средба со Заменик на Председателот на Владата задолжен за спроведување на Рамковен договор Г-дин Муса Џафери

Министерот за животна средина и просторно планирање Нурхан Изаири денес 05.01.2015 година во просториите на министерството оствари работна средба со Заменик на Председателот на Владата задолжен за спроведување на Рамковен договор Г-дин Муса Џафери. На средбата се разменија мислења за напредокот во областа на заштитата на животната средина како и текот на реализацијата на проектите… Прочитај повеќе »