Yearly Archives: 2015

Mbahet panel diskutimi “Modelimi energjetik në kuadër të ndryshimeve klimatike Cop 21”

(06.10.2015)Мinistri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi dhe udhëheqësi i delegacionit të BE-së martin Klauke, hapën panel debatin me temë: “Modelimi energjetik në kuadër të ndryshimeve klimatike Cop 21” që sot u mbajt në ambientet e Qendrës informative të BE-së në Shkup. Qëllimi i panelit ishte të hapë debat për aktivitetet që Maqedonia… Lexoni me shume »

Zëvendësministri Temellkovski në seancën e dhjetë të Këshillit për zhvillim të rajonit planor të Shkupit

(05.10.2015) Zëvendësministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Stevo Temellkovski, mori pjesë në seancën e dhjetë të Këshillit për zhvillim të rajonit planor të Shkupit, me theks në menaxhimin me mbeturina, që u mbajt në ambientet e hotelit “Kamnik”. Në takim morën pjesë kryetari i Këshillit për zhvillim të rajonit planor të Shkupit Sokoll Mitrevski,… Lexoni me shume »