Yearly Archives: 2015

Do të rindërtohet dhe zgjerohet rrjeti i kanalizimeve në Berovë

(09.12.2015) Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi, kryetari i komunës së Berovës, Dragi Naxhinski, Kryetari i komunës së Pehçevës, Igor Popovski, drejtori i NPPK “Shërbimi”-Berovë, Lupço Drakalski dhe drejtori i NPK“Коmunalec”– Pehçevë, Vanço Sekulovski, sot, nënshkruan marrëveshjen për zbatimin e projektit IPA “Rehabilitimi dhe zgjerimi i rrjetit të kanalizimeve në komunën e… Lexoni me shume »

Paris: Ministri Izairi i forcon marrëdhëniet bilaterale për uljen e ndotjes dhe ndryshimeve klimatike

Në sajë të Samitit botëror të klimës në Pari për ndryshimet klimatike (COP 21), ministri Izairi realizoi edhe një sërë takimesh bilaterale me ministrat e ekologjisë së vendeve pjesëmarrëse në pjesën ministrore të Konferencës së palëve të Konventës kornizë, të Kombeve të Bashkuara për ndryshimet klimatike. Ministri i Ambientit Jetësorë dhe Planifikimit Hapsinorë Nurhan Izairi… Lexoni me shume »

U mbajt Mbledhja e Dytë e Komitetit Kombëtarë të Investimeve

(07.12.2015) Zv/ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Stevo Temelkovski mori pjesë në Mbledhjen e Dytë të Komitetit Kombëtarë të Ivestimeve në të cilën u shqyrtuan propozim projektet në sektorin e transportit, energjetikës, social dhe mjedisit . Në segmentin dedikuar mjedisit, zv/ministri Temelkovski informoi se Ministria e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor ka përgatitur një… Lexoni me shume »