Yearly Archives: 2015

Ministri Izairi realizoi një takim pune me zëvendes kryeministrin e Qeverisë, përgjegjës për zbatimin e Marrëveshjes Kornizë z. Musa Xhaferi

Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi , sot më 05.01.2015 në ambientet e ministrisë realizoi një takim pune me zëvendes kryeministrin e Qeverisë, përgjegjës për zbatimin e Marrëveshjes Kornizë z. Musa Xhaferi. Në këtë takim u shkëmbyen mendime për progresin në fushën e mbrojtjes së mjedisit jetesor si dhe për rrjedhën e… Lexoni me shume »