Yearly Archives: 2014

Takimi i ministrit Izairi me ambasadorin e Holandës në Maqedoni

Sot, ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi, në hapësirat e kësaj Ministrie, realizoi një takim pune me ambasadorin e Holandës në Maqedoni, E.T. Piter Verheen. Në këtë takim u diskutua për gjendjet në mbrojtjen e mjedisit jetësor, ndërsa u shqyrtuan edhe mundësitë për avancimin e bashkëpunimit dhe shkëmbimit të përvojave, si dhe… Lexoni me shume »