Kategoria: Njoftime

INFORMATË PËR MEDIAT

Ju informojmë se më  20 nëntor 2014  zëvendës ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Stevo Temelkovski , do të mbajë fjalim në Mbledhjen e Përbashkët të Anëtarëve të Protokollit të Montrealit   për substancat të cilat e varfërojnë mbështjellësin e ozonit dhe Konventën e Vjenës për mbrojtjen e mbështjellësit të ozonit, që nga 17 –… Lexoni me shume »

KUMTESË PËR MEDIAT

Ju informojmë se zëvendës ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, mr. Stevo Temelkovski do të mbajë fjalim në ngjarjen për prezantimin e konstatimeve  kyçe të Raportit Inicial për Kategorizimin e Liqenit të Prespës, Ohrit dhe Shkodrës, të përgatitur në pajtim me Direktivën Kornizë të Ujërave të BE-së. Ngjarja do të mbahet më  18 nëntor… Lexoni me shume »

INFORMATË PËR MEDIAT

Të nderuar, Ju informojmë se nesër, më  13.11.2014(e enjte), në ora  11:00 , ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor,  Nurhan Izairi do të mbajë fjalim në ndarjen e pajisjes për grumbullimin dhe riciklimin e mjeteve për ftohje për shfrytëzim  falas,  shërbyesve  të pajisjeve për ftohje. Ngjarja do të mbahet në ambientet e Shmit Kargo… Lexoni me shume »