Kategoria: Njoftime

INFORMATË PËR MEDIA

Të nderuar, Ju informojmë se ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi, dhe kryetari i komunës së Dibrës Ruzhdi Lata, do të përfshihen në aksionin “Dita e drurit-mbille ardhmërinë tënde“. Më 03.12.2014(e mërkurë) në orën 11:30 do të mbjellin fidanë në vendin e quajtur Badem, afër liqenit të Dibrës.

INFORMATË PËR MEDIA

Të nderuar, Ju informojmë se zëvendësministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor  mr. Stevo Temellkovski  dhe kryetari i komunës së Demir Kapisë Trajçe Dimitriev, do të përfshihen në aksionin “Dita e drurit- mbille ardhmërinë tënde “. Më 03.12.2014(e mërkurë) në orën 10:30 do të mbillen fidanë në lokacionin e f.Përzhdevë.

INFORMATË PËR MEDIA

Të nderuar, Ju informojmë se sekretarja shtetërore e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor  dr. Sonja Lepitkova  dhe kryetari i komunës së Koçanit Ratko Dimitrovski, do të përfshihen në aksionin “Dita e drurit-mbille ardhmërinë tënde“. Më 03.12.2014(e mërkurë) në orën 09:45do të mbillen fidanë në oborrin  e objektit të  zjarrfikësve në Koçan.