Category Archives: Announcements

.

акедонија без отпад 2015 год.- општина Гостивар Ве информираме дека утре, на 3-ти октомври 2015г. (сабота), во 11:00 часот, министерот за животна средина и просторно планирање Нурхан Изаири и градоначалникот на општина Гостивар Невзат Бејта ќе се приклучат на националната кампања „Македонија без отпад 2015“ во акцијата на чистење на отпад, на локација „Стари касарни“… Continue reading »