Kategoria: Njoftime

INFORMATË PËR MEDIAT 02.10.2015

акедонија без отпад 2015 год.- општина Гостивар Ве информираме дека утре, на 3-ти октомври 2015г. (сабота), во 11:00 часот, министерот за животна средина и просторно планирање Нурхан Изаири и градоначалникот на општина Гостивар Невзат Бејта ќе се приклучат на националната кампања „Македонија без отпад 2015“ во акцијата на чистење на отпад, на локација „Стари касарни“… Lexoni me shume »

INFORMATË PËR MEDIAT 30.09.2015

Ju informojmë se ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi, nesër, më 01.10.2015 (e enjte), në Ekon Elektron SHPK do t’ia ndajë lejen e veprimtarit kolektiv me mbeturinat nga pajisjet elektrike dhe elektronike. Ngjarja do të mbahet në hapësirat „Setek“ në rr. Ruzvelltova nr.21, me fillim në ora12.00. Kjo është leja e katër… Lexoni me shume »

INFORMATË PËR MEDIA 22.09.2015

Ju informojmë se nesër më 23.09.2015 (e mërkurë), nëhotelin Kontinental – Shkup, me fillim në orën 09:00 ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi, do të mbajë fjalim në hapjen e punëtorisë, e cila do të mbahet në kuadër të projektit: „Ndërtimi i Qendrës virtuale të Ballkanit perëndimor për shërbime hidrometeorologjike dhe ndryshimet… Lexoni me shume »