Kategoria: Njoftime

INFORMATË PËR MEDIA 05.10.2015

Ве информираме дека министерот за животна средина и просторно планирање Нурхан Изаири на 06.10.2015г. (вторник) ќе се обрати на дискусиониот панел „Енергетско моделирање во рамките на климатските промени и COP 21“. Настанот ќе се одржи во просториите на ЕУ Инфо Центарот во Скопје, со почеток во 10.00 часот. Работилницата е во организација на Тинк Тенкот… Lexoni me shume »