Kategoria: Njoftime

INFORMATË PËR MEDIA 26.10.2015

Ju informojmë se nesër, më 27.10.2015 ( e martë), ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi, do të inspektojë realizimin e projektit për ndërtimin e rrjetit sekondar të kanalizimit fekal në rrugët 37 dhe 22 në lagjen Hasanbeg. Ju ftojmë që me ekipet tuaja të merrni pjesë në këtë ngjarje që është paraparë… Lexoni me shume »

INFORMATË PËR MEDIAT 20.10.2015

Ju informojmë se nesër më 21.10.2015 (e mërkurë), ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi, do të mbajë fjalim në hapjen e konferencës me temën: “Shfrytëzimi i mbeturianve si mundësi investuese në Maqedoni” që do të mbahet në h. Bushi Resort dhe Spa, Çarshija e Vjetër, Shkup. Konferenca vjetore ndërkombëtare është nën organizimin… Lexoni me shume »

INFORMATË PËR MEDIAT 15.10.2015

Ju informojmë se më 16.10.2015 (e premte) në orën 11, ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi,  do ta vizitojë komunën e Bërvenicës ku së bashku me ministrin e Transportit dhe Lidhjeve Vllado Misajllovski dhe me kryetarin e komunës Enver Pajaziti, do të marrin pjesë në fillimin e projektit për ndërtimin e  një… Lexoni me shume »