Kategoria: Njoftime

INFORMATË PËR MEDIAT 02.11.2015

I ftojmë redaktorët dhe gazetarët të cilët e udhëheqin sferën e mjedisit të martën, 03.11.2015, në pres konferencën në të cilën do të mbajë fjalim ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi, E.T Lorens Oer, ambasador i Francës dhe E.T Luiza Vinton, përfaqësues i përhershëm i UNDP-së në Republikën e Maqedonisë. Pres konferenca… Lexoni me shume »

INFORMATË PËR MEDIAT 30.10.2015

Ju informojmë se nesër, 31.10.2015 (e shtunë), ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi dhe kryetarja e komunës së Tetovës Teuta Arifi, do të bëjnë eksperizë për aktivitetet korente për ndërtimin e sistemit të ri për furnizimin me ujë në Tetovë – tetë kilometra e gjysmë të ujësjellësit – nga rezervuari grumbullues –“Leshnica”… Lexoni me shume »

INFORMATË PËR MEDIA 29.10.2015

Ju informojmë se nesër më date 30.10.2015 ( e premte), ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi, ambasadori i Francës në Maqedoni Lorens Oer dhe kryetari i Qytetit të Shkupit Koce Trajanovski, do të mbajnë fjalime në hapjen e debatit publik “Vlerësimi i zgjidhjeve të mundshme për trajtim të ujërave të zeza dhe… Lexoni me shume »