Category Archives: Announcements

.

Ве информираме дека утре на 20.11.2015г. (петок), министерот за животна средина и просторно планирање Нурхан Изаири заедно со Н.Е. Лоренс ОЕР амбасадор на Франција и Н.Е. Луиза Винтон, постојан претставник на УНДП во Македонија ќе ги доделат наградите за најдобри достигнувања на учесниците на фотоконкурсот „Делувај Сега“ и натпреварот за медиуми „Борба против климатските промени“…. Continue reading »