Kategoria: Njoftime

INFORMATË PËR MEDIAT 23.11.2015

Ju informojmë se nesër, më 24.11.2015 (e martë), në Hotelin Holidej In, ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi do të mbajë fjalim përshëndetës në mbledhjen dy-ditore të Trupit Ekzekutiv të Procesit Evropian për Shëndet dhe Mjedis, si pjesë e përgatitjeve për konferencën e ardhëshme të VI ministrore për shëndet dhe mjedis, që… Lexoni me shume »

INFORMATË PËR MEDIAT 19.11.2015

Ве информираме дека утре на 20.11.2015г. (петок), министерот за животна средина и просторно планирање Нурхан Изаири заедно со Н.Е. Лоренс ОЕР амбасадор на Франција и Н.Е. Луиза Винтон, постојан претставник на УНДП во Македонија ќе ги доделат наградите за најдобри достигнувања на учесниците на фотоконкурсот „Делувај Сега“ и натпреварот за медиуми „Борба против климатските промени“…. Lexoni me shume »

INFORMATË PËR MEDIAT 13.11.2015

Ju informojmë se sot më13.11.2015 (e premte), ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi, do të realizoj takim me kryetarin e komunës së Kumanovës Zoran Damjanovski, gjatë së cilit takim do ta shqyrtojë mundësinë për zgjidhjen e problemit me kanalizimin fekal në lagjen Dardanija në k. e Kumanovës. Deklarata për gazetarët do të… Lexoni me shume »