Kategoria: Njoftime

INFORMATË PËR MEDIA 04.12.2015

Ju informojmë se ministri i MjedisitJetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi, më 7 dhe 8 dhjetor 2015 do të qëndrojë në Paris ku do të marrë pjesë në pjesën ministrore të Konferencës së palëve të Konventës Kornizë të Kombeve të Bashkuara për ndryshimet klimatike (COP 21). Në kuadër të këtij segmenti të Samitit botëror të… Lexoni me shume »

INFORMATË PËR MEDIA 03.12.2015

Ju informojmëse ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi, nesër (e enjte), 03.12. 2015, do të mbajë fjalim në ngjarjen përfundimtare për projektin: “Ndihmë teknike për përforcimin e kapaciteteve institucionale për harmonizimin dhe zbatimin e rregullativës ligjore në sferën e menaxhimit me ujërat“, që realizohet me mbështetje të Bashkimit evropian. Ngjarja, në të… Lexoni me shume »

INFORMATË PËR MEDIAT 24.11.2015

Ju informojmë se më 25.11.2015 (e mërkurë)në ora 11, ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi do ta vizitojë komunën e Dibrës, me ç’rast së bashku me kryetarin e komunës Ruzhdi Lata do ta shënojnë fillimin e projektit „Rindërtimi i kanalizimit atmosferik në qytetin e Dibrës, dega – rruga 8 Shtatori dhe Vëllazërim… Lexoni me shume »