Kategoria: Njoftime

INFORMATË PËR MEDIA 09.12.2015

Ju informojmë se më 10.12.2015 (e enjte) ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi, kryetari i komunës së Kumanovës Zoran Damjanovski dhe drejtori i NPK “Vodovod” Kumanovë, Goran Stojkovski, do të nënshkruajnë marrëveshje për zbatimin e projektit IPA për “Rehabilitim dhe zgjerim i rrjetit të kanalizimit në komunën e Kumanovës” Nënshkrimi i marrëveshjes… Lexoni me shume »

INFORMATË PËR MEDIAT 09.12.2015

Ju informojmë se më 10.12.2015 (e enjte), ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi, do të flasë në hapjen e mbledhjes fillestare të projektit “Stabilizimi i emisioneve të gazrave serrë nga transporti rrugor përmes redukrimit të dyfishtë të konsumit të karburantit: zbatimit rajonal të iniciativës globale për ekonominë e karburantit “, që duhet… Lexoni me shume »

INFORMATË PËR MEDIA 07.12.2015

Ju informojmë se më datë 09.12.2015 (e mërkurë), ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi, kryetari i komunës së Berovës Dragi Naxhinski, kryetari i komunës së Pehçevës Igor Popovski, drejtori i NPK “Usluga”- Berovë Lupço Drakallski dhe drejtori i NPK “Komunalec”-Pehçevë Vanço Sekullovski, do të nënshkruajnë marrëveshjen për zbatimin e projektit IPA “Rehabilitimi… Lexoni me shume »