Kategoria: Njoftime

INFORMATË PËR MEDIA 11.12.2015

Ju informojmë se sot,11.12.2015, në restorantin Teteks ARM në Tetovë, me fillim në orën 13.30 do të mbahet debat me temë:“Shpallja e Malit Sharr si park nacional “. Debati organizohet nga asociacioni Most, në kuadër të projektit “Parlamenti mobil”. Në debat do të marrin pjesë përfaqësues të Ministrisë së Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor. Ju… Lexoni me shume »

INFORMATË PËR MEDIAT 10.12.2015

Ju informojmë se më 11.12.2015, (e premte), në ora 10:00 , në hapësirat e komunës së Kërçovës, ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi , kryetari i komunës së Kërçovës, Fatmir Dehari dhe drejtori i NPK “Коmunalec” – Кërçovë, Zendel Jonuzi do të nënshkruajnë marrëveshjen për zbatimin e projektit IPA “Ndërtimi i stacionit… Lexoni me shume »