Kategoria: Njoftime

INFORMATË PËR MEDIA 21.09.2015

Ju informojmë se nesër më 22shtator 2015 (e martë) në orën 10:00 zëvendësministri i Ministrisë së Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Stevo Temellkovski do t’i bashkangjitet parakalimit me biçikleta që do të nis në orën 10:00 para Portës Maqedonia. Çiklistët do të lëvizin nëpër marshrutën: Porta Maqedonia – Rr. Dimitrie Çupovski – bul. Кlimenti i… Lexoni me shume »

INFORMATË PËR MEDIA 21.09.2015

Ju informojmë se më 21.09.2015 (e hënë), ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi, do ta hapë debatin publik për draftin e ndryshimit dhe plotësimit të bazës së ekonomisë së ujërave të Republikës së Maqedonisë për akumulimin “Jagmular” të lumit Bregallnicë. Fillimi debatit është caktuar për orën 12 nëOdën ekonomikenë Shkup. Ju ftojmë… Lexoni me shume »

INFORMATË PËR MEDIA 18.09.2015

Ju informojmë se më 21.09.2015(e hënë), ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi, do të mbajë takim pune me kryetarët e komunave të Rajonit planor Lindor dhe Verilindor Në takim do të prezentohen dokumentet e përgatitura dhe do të shqyrtohen dhe diskutohen aktivitetet e ardhshme nga sfera e menaxhimit me mbeturina në rajonet… Lexoni me shume »