Kategoria: Njoftime

Kumtesë për mediat 26.12.2014

Të shtunën, më 27 dhjetor 2014,me fillim në ora11.00 , do të shënohetvënia në përdorim e lëshimit të sistemit për menaxhimin e ujërave të zeza në f. Nakolec, në bregun e Liqenit të Prespës. Me këtë rast në vizitë të projektit të përfunduar me sukses do të jenë ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor… Lexoni me shume »

Shpallje publike

Одлука за спроведување стратегиска оцена за планскиот документ – Национална стратегија за биолошка разновидност со акционен план

INFORMATË PËR MEDIAT

Ju informojmë se ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Nurhan Izairi do të marrë pjesë dhe do të mbajë fjalim në konferencën me temën: „Menaxhimi me paketimin dhe mbeturinat nga paketimi – Si t’i përmbushim   qëllimet kombëtare?“ e cila më  05.12.2014  (e premte), me fillim në ora  11:30 do të mbahet në ambientet e… Lexoni me shume »

INFORMATË PËR MEDIA

Ju njoftojmë se më  04.12.2014 (e enjte) ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi, ambasadori i Zvicrës në RM Stefano  Lazarato dhe kryetari i komunës së Koçanit Ratko Dimitrovski, në orën11:00 në lokacionin Gërdovski Orman solemnisht do ta lëshojnë në përdorim pusin e ri  për furnizim me ujë të Koçanit, i cili është… Lexoni me shume »

INFORMATË PËR MEDIA

Të nderuar, Ju informojmë se ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi, dhe kryetari i komunës së Dibrës Ruzhdi Lata, do të përfshihen në aksionin “Dita e drurit-mbille ardhmërinë tënde“. Më 03.12.2014(e mërkurë) në orën 11:30 do të mbjellin fidanë në vendin e quajtur Badem, afër liqenit të Dibrës.

INFORMATË PËR MEDIA

Të nderuar, Ju informojmë se zëvendësministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor  mr. Stevo Temellkovski  dhe kryetari i komunës së Demir Kapisë Trajçe Dimitriev, do të përfshihen në aksionin “Dita e drurit- mbille ardhmërinë tënde “. Më 03.12.2014(e mërkurë) në orën 10:30 do të mbillen fidanë në lokacionin e f.Përzhdevë.

INFORMATË PËR MEDIA

Të nderuar, Ju informojmë se sekretarja shtetërore e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor  dr. Sonja Lepitkova  dhe kryetari i komunës së Koçanit Ratko Dimitrovski, do të përfshihen në aksionin “Dita e drurit-mbille ardhmërinë tënde“. Më 03.12.2014(e mërkurë) në orën 09:45do të mbillen fidanë në oborrin  e objektit të  zjarrfikësve në Koçan.

INFORMATË PËR MEDIA

Ju informojmë se nesër, më 28.11.2014(e premte), në orën 12:00 ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi, zëvendësi i kryetarit të Qeverisë dhe ministër i financave Zoran Stavreski, shefi i delegacionit të BE-së në Maqedoni Aivo Orav dhe kryetari i komunës së Prilepit Marjan Risteski, do ta vizitojnë vendin ku po zhvillohen aktivitetet… Lexoni me shume »

INFORMATË PËR MEDIAT

Të nderuar, Ju informojmë se nesër, më  20.11.2014 (e enjte ), në ora 14:00 , në Universitetin e Evropës Juglindore në Tetovë, ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi do të mbajë fjalim me rastin e shënimit të 13-vjetorit të formimit të Universitetit dhe vënies në përdorim të instalimit për fitimin e energjisë… Lexoni me shume »