Kategoria: Njoftime

Informacione publike

Informacione publike

Të nderuar, Ju informojmë se të gjithë përdoruesit e shërbimeve dhe informacioneve nga Ministria e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor mund ta bëjnë këtë përmes telefonit në numrat: 076 456 716 ose 070 243 123 ose në adresën e mëposhtme të postës elektronike:  infoeko@moepp.gov.mk  ose skj.mzspp@gmail.com

KUMTESË

Palët që dëshirojnë të dorëzojnë Kërkesa elektronike në MMJPH, brenda periudhës 14-ditore derisa vlejnë masat eQeverisë për mbrojte ngakorona virusi, këtëmund ta bëjnë përmesemail adresëszyrtare: infoeko@moepp.gov.mk. Të njejtatdo të procesohensi kërkesa tëdorëzuaranë mënyrë tërregulltnë arkiv. Ju bëjmë me dije se Kërkesat duhet të dërgohen në një dokument të vetëm në formatin pdf.  

INFORMATË PËR MEDIA 30.01.2020

Ju informojmë se nesër më 31.01.2020 (epremte) në orën 12:30 ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Naser Nuredini, do të mbajë konferencë për gazetarë për të informuar publikun për aktivitetet e koordinuara, bashkëpunimin e institucioneve për menaxhim të mbeturinave dhe për masat konkrete të ndërmarra. Në konferencën për gazetarë janë ftuar edhe kryetari i… Lexoni me shume »