Прес на министерот Нуредини за Буџетот за 2023г: Финансии за животна средина има, но треба интерсекторска соработка и умешност за да се реализираат

Министерот за животна средина и просторно планирање Насер Нуредини одржа прес-конференција на која говореше за Буџетот на Министерството за животна средина и просторно планирање за 2023 година.

 

Прес на министерот Нуредини за Буџетот за 2023г: Финансии за животна средина има, но треба интерсекторска соработка и умешност за да се реализираат

Прес на министерот Нуредини за Буџетот за 2023г: Финансии за животна средина има, но треба интерсекторска соработка и умешност за да се реализираат

Во прилог интегрално изјавата на министерот.

 

Прес на министерот Нуредини за Буџетот за 2023г