FTESË DREJTUAR MEDIUMEVE 17.12.2019

Ju informojmë se Ministri Naser Nuredini nesër, 18 Dhjetor 2019 (E Mërkurë) në Klubin e Deputetëve në Shkup, në 10:30 do të jep deklaratë për shtyp lidhur me vendimin për të ndërprerë përdorimin e produkteve që janë të paketuara në ambalazhe për një përdorim si dhe ato plastike, në organet e administratës publike dhe në lidhje me dy seancat e debatevepublike për gjashtë projekt-ligjet e reja për administrimin e mbeturinave.

Menjëherë pas shtypit, në orën 11, do të mbahet debati i dytë publik për përfaqësuesit e qeverive lokale dhe shoqatave qytetare.

Ne ju ftojmë ju dhe ekipet tuaja të merrni pjesë në këtë aktivitet.