Kategoria: Njoftime

Kumtesë për mediat 26.12.2014

Të shtunën, më 27 dhjetor 2014,me fillim në ora11.00 , do të shënohetvënia në përdorim e lëshimit të sistemit për menaxhimin e ujërave të zeza në f. Nakolec, në bregun e Liqenit të Prespës. Me këtë rast në vizitë të projektit të përfunduar me sukses do të jenë ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor… Lexoni me shume »