Takim me Drejtorin e Përgjithshëm të Agjencisë Ndërkombëtare të Energjisë Atomike

Средба со генераниот директор на Меѓународната агенција за атомска енергија Në kuadër të #COP26, ministri Nuredini realizoi takim edhe me Rafael Mariano Grossi, Drejtor i Përgjithshëm i Agjencisë Ndërkombëtare të Energjisë Atomike. Në takim diskutuan për perspektivat dhe teknologjitë e reja në menaxhimin e ndotjes së ajrit. Është paralajmëruar edhe një takim në Agjencinë Ndërkombëtare të Energjisë Atomike për thellimin e bashkëpunimit me Republikën e Maqedonisë së Veriut.