Kategoria: Njoftime

Përdorimi i burimeve alternative të energjisë luan një rol kryesor në zvogëlimin e emetimeve të CO2 që lëshohen në atmosferë në sasi të mëdha gjatë përdorimit tëlëndëve djegëse fosile

Praktikat në të gjithë botën në industrinë e çimentos tregojnë për përdorimin e burimeve alternative të energjisë, përdorimi i tyre është një nga rekomandimet për teknikat më të mira në dispozicion në industrinë e çimentos, si dhe është brenda konceptit të ekonomisë rrethore. Duke marrë parasysh tërë ciklin jetësor të produktit, ekonomia rrethore ofron një… Lexoni me shume »

Janë instaluar instrumente të reja matëse për matjen e PM10 në stacionet automatike të monitorimit të cilësisë së ajrit, në Lisiçe, Gostivar, Kërçovë, Veles 2 dhe Kavadar

Ministria e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, pas zbatimit të procedures së hapur të dhënies të kontratës për furnizimin publik të 5 analizatorëve automatik për matjen e PM10 si dhe 5 sistemeve të mbledhjes dhe përpunimit të të dhënave, ju njofton se në stacionet automatike të monitorimit të cilësisë së ajrit në Lisiçe, Gostivar, Kërçovë,… Lexoni me shume »

FTESË DREJTUAR MEDIUMEVE 17.12.2019

Ju informojmë se Ministri Naser Nuredini nesër, 18 Dhjetor 2019 (E Mërkurë) në Klubin e Deputetëve në Shkup, në 10:30 do të jep deklaratë për shtyp lidhur me vendimin për të ndërprerë përdorimin e produkteve që janë të paketuara në ambalazhe për një përdorim si dhe ato plastike, në organet e administratës publike dhe në… Lexoni me shume »