Соопштение за јавноста 20.09.2018 год.

Ве информираме дека на 21.09.2018 година (петок), министерот за животна средина и просторно планирање  Садула Дураки, градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, градоначалникот на општина Чаир, Висар Ганиу и директорот на ЈП Паркови и зеленило Ардијан Муча по повод Светскиот ден на мирот ќе го промовираат новиот парк на улица Дижонска (Раскрсницата помеѓу ул. Втора Македонска бригада и ул. Лазо Трповски).

Настанот ќе се одржи во 12:00 часот

Ве покануваме со Ваши екипи да присуствувате на настанот.