2
Пуштена во употреба постројката за добивање на енергија од биомаса на Штуловиот универзитет
Ја поздравуваме одлуката на Универзитетот за Југоисточна Европа во Тетово да ја промовира употребата на обновливите извори на енергија, со кое и практично се реализира
4
Презентиран иницијалниот Извештај за карактеризација на езерата во Дримскиот басен
Денеска во Скопје беа претставени клучните наоди на Иницијалниот извештај за карактеризација на Преспанското, Охридското и Скадарското Езеро, подготвен во согласност со Рамковната директива за
DSC_0807
Средба на министерот Изаири со италијанскиот амбасадор Ернесто Масимино Белели
Денеска, министерот за животна средина и просторно планирање Нурхан Изаири, во просториите на Министерството, оствари работна средба со италијанскиот амбасадор во Македонија, Н.Е. Ернесто Масимино
DSC_0754
Сервисерите на ладилна опрема добија бесплатна опрема за собирање и рециклирање на средства за ладење
Mинистерот за животна средина и просторно планирање Нурхан Изаириприсуствуваше на денешната акција за доделување на опрема за собирање и рециклирање на средства за ладење на
slika11
ИЗАИРИ: МАКСТИЛ И ЈУГОХРОМ НЕ СЕ ЕДИНСТВЕНИТЕ ЗАГАДУВАЧИ
Интервју на министерот Нурхан Изаири со Арта Тахири за е-магазин INBOX 7 (11.11.2014 г.)  
| Powered by FOXIT
Почетна

Почетна