DSC_0852 (1)
Средба на министерот Изаири со шведскиот амбасадор Матс Стaфансон
Денеска, министерот за животна средина и просторно планирање Нурхан Изаири, оствари работна средба со шведскиот амбасадор Н.Е. Матс Стaфансон и неговиот заменик Александер Мојсијук. На
Na mesto
Темелковски на состанок на членките на Монтреалскиот протокол за супстанциите што ја осиромашуваат озонската обвивка
На Заедничкиот состанок на членките на Монтреалскиот протокол за супстанциите што ја осиромашуваат озонската обвивка и Виенската конвенција за заштита на озонската обвивка, кој од
2
Пуштена во употреба постројката за добивање на енергија од биомаса на Штуловиот универзитет
Ја поздравуваме одлуката на Универзитетот за Југоисточна Европа во Тетово да ја промовира употребата на обновливите извори на енергија, со кое и практично се реализира
4
Презентиран иницијалниот Извештај за карактеризација на езерата во Дримскиот басен
Денеска во Скопје беа претставени клучните наоди на Иницијалниот извештај за карактеризација на Преспанското, Охридското и Скадарското Езеро, подготвен во согласност со Рамковната директива за
DSC_0807
Средба на министерот Изаири со италијанскиот амбасадор Ернесто Масимино Белели
Денеска, министерот за животна средина и просторно планирање Нурхан Изаири, во просториите на Министерството, оствари работна средба со италијанскиот амбасадор во Македонија, Н.Е. Ернесто Масимино
| Powered by FOXIT
Почетна

Почетна