Соопштение за јавноста 29.11.2018

Ве информираме дека заменик министерот за животна средина и просторно планирање Јани Макрадули ќе присуствува на Отворениот ден на Цементарница Усје АД Скопје, кој ќе се одржи утре, на 30.11.2018г. (петок) во кругот на фабриката, со почеток во 10.30 часот.

Ве молиме со ваши екипи да присуствувате на настанот.

 

Ju njoftojmë se zëvendësministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Jani Makraduli, do të marrë pjesë në Ditën e hapur të Çimentores Usje SHA Shkup, e cila do të mbahet nesër më30.11.2018 (të premten) në rrethin e fabrikës, duke filluar nga ora 10.30

Ju lutemi që me ekipet tuaja të merrni pjesë në këtë ngjarje.