Соопштение за јавноста 25.09.2018 год.

Ве информираме дека на 26 септември 2018 г. (среда) ќе се промовира завршувањето на градежните работи за регулација на Липковска Река.

На настанот ќе присуствува министерот за животна средина и просторно планирање Садула Дураки, постојниот претставник на Програмата за развој на Обединетите Нации Луиза Винтон и градоначалникот на општина Липково Еркан Арифи.

Настанот ќе започне во 11:00 часот, во центарот на н.м. Липково.

 

Ве покануваме со Ваши екипи да присуствувате на настанот  .