Соопштение за јавноста 17.09.2018 год.

Ве информираме дека на 18 септември 2018 г (вторник) заменик министерот за животна средина и просторно планирање Јани Макрадули ќе присутвува на Јавната дебата за влијанието врз животната средина на проектот национален гасификационен систем во Република Македонија, Делница 5 Скопје – Гостивар – Кичево.

Дебатата ќе се одржи во Конференциска Сала – Хотел Водно (Средно Водно) со почеток во 13 часот.

Ве покануваме со Ваши екипи да присутвувате на настанот.