Соопштение за јавноста

Почитувани,

Ве информираме дека министерот за животна средина и просторно планирање, Садула Дураки на 30.05.2018г. (среда) ќе го отвори 7-от Состанок на регионалната работна група за животна средина на шесте економии од Југоисточна Европа: Албанија, Македонија, Босна и Херцеговина, Црна Гора, Косово* и Србија.

Средбата ќе се одржи во х. Парк со почеток во 9:00 часот.

Ве покануваме со Ваши екипи да присуствувате на настанот.