Соопштение за јавност 01.03.2018 год.

Ве информираме дека министерот за животна средина и просторно планирање, Садула Дураки на 02.03.2018г. (петок) ќе одржи работен состанок со градоначалниците од Р. Македонија на тема: ,,Воспоставување на интегрирано регионално Управување со отпад во Република Македонија”.

На состанокот ќе присуствува и Премиерот на Р. Македонија, Зоран Заев.

Почетокот на средбата е закажан за 17:00 часот во кино-салата во Клубот на пратеници.

Ве покануваме со ваши екипи да присуствувате на настанот.