Соопштение за јавност 08.02.2018 год.

Ве информираме дека на 9 февруари 2018 година (петок) министерот за животна средина и просторно планирање, Садула Дураки ќе се обрати на промоцијата на резутати на ИПА проектот „Реконструкција на канализационата мрежата во Куманово“ која ќе одржи во Големата сала на Занатскиот дом во Куманово, со почеток во 11 часот.

На настанот свое обраѓање ќе имаат и градоначалникот на општина Куманово Максим Димитриевски и амбасадорот на Европската Унија во македонија Н.Е. Самуел Жбогар.

Проектот е финансиран од Европската Унија – Програма за регионален развој –EuropeAid 137138/IH/WKS/MK.