Соопштение 14.12.2017 год.

Ве информираме дека министерот за животна средина и просторно планирање Садула Дураки ќе се обрати на настанот за промоција на проектот „Изградба на пречистителна станица за отпадни води за Струмица“ кој ќе се одржи на 18 декември 2017 г. (понеделник) на локалитетот Сачево, Струмица со почеток во 10 часот.

На настанот е најавено присуство на премиерот Зоран Заев, амбасадорот на Европската Унија Н.Е. Самуел Жбогар, министерот за финансии, Драган Тевдовски, како и на Франц Митермаер, член на Управниот одбор на ЕВН Групацијата, во чија сосптвеност е WTE.

Ве покануваме со Ваши екипи да присуствувате на настанот.