Соопштение за јавноста 30.11.2017 год.

Ве информираме дека заменик министерот за животна средина и просторно планирање Јани Макрадули,ќе учествува на годишниот состанок на Генералното собрание на Регионалниот центар за животна средина (РЕЦ), кој ќе се одржи на 1 декември 2017 г. (петок) во Будимпешта, Унгарија.