Соопштение за прес конференција

Почитувани претставници на медиуми,

Ве информираме дека денес, 20.09.2017г. (среда) заменик министерот за животна средина и просторно планирање Јани Макрадули ќе одржи прес конференција.

Истата ќе се одржи во прес-корнер во Владата на Република Македонија (бул.Илинден бр.2) со почеток во 14 :45 часот.

Ве покануваме со Ваши екипи да присуствувате на пресот.