Соопштение за јавноста 19.07.2017 год.

Министерот за животна средина и просторно планирање Садула Дураки, утре, на 19.07.2017г. (среда) ќе ја отвори работилницата на тема: „Презентација на идните политики и идентификувани инвестиции за управување во секторот води, потребни за усогласување со директивите на ЕУ“, која ќе се одржи во Хотел Мaриот, Плоштад Македонија 7, со почеток во 10.30 часот.

Работилницата е во рамки на проектот „Развој на национална студија за води“, финансиран од Европската Унија.

Ве покануваме со Ваши екипи да присуствувате на настанот.