Соопштение за јавноста 13.06.2017 год.

Ве известуваме дека утре, среда (14.06.2017) во 12 часот, министерот за животна средина и просторно планирање Садула Дураки, ќе ја посети општина Струга, по што ќе изврши увид на општинската депонија, со цел да се запознае со проблемите кои ги имаат граѓаните на Струга со одлагањето на отпадот во нивната општина.

Ве покануваме со Ваши екипи да присуствувате на настанот.