Kategoria: Njoftime

Informatë për mediumet 28.12.2015

Ве информираме дека денеска (понеделник), на 28.12.2015г, во 13:00 часот во општина Сарај, министерот за животна средина и просторно планирање Нурхан Изаири ќе оствари средба со градоначалникот Беким Мурати. По средбата ќе биде посетена локацијата на која се одвиваат градежните работи од проектот „Изградба на пречистителна станица за отпадни води во Глумово-Шишево“ каде ќе бидат… Lexoni me shume »

Informatë për mediumet 25.12.2015

Ju informojmë se më 25.12.2015 (e premte) ministri i Ambientit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi do të mbajë pres konferencë në lidhje me ndotjen e ajrit. Pres konfernca do të mbahet më ora 14:00 në sallën e ministrisë së Ambientit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinorë (Bul. “Gove Dellcev”, ndërtesa e TVM2 kati i 10).  

INFORMATË PËR MEDIAT 17.12.2015

Sot, më 17 dhjetor 2015 (e enjte), ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Nurhan Izairi, do të mbajë mbledhjen me kryetarët e komunave: të Tetovës, Kërçovës, Manastirit, Kavadarit dhe Qytetit të Shkupit në të cilën do të diskutohet për paraqitjen e episodeve me përqëndrime të larta të grimcave PM10 si dhe për aktivitetet të… Lexoni me shume »

INFORMATË PËR MEDIA 11.12.2015

Ju informojmë se sot,11.12.2015, në restorantin Teteks ARM në Tetovë, me fillim në orën 13.30 do të mbahet debat me temë:“Shpallja e Malit Sharr si park nacional “. Debati organizohet nga asociacioni Most, në kuadër të projektit “Parlamenti mobil”. Në debat do të marrin pjesë përfaqësues të Ministrisë së Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor. Ju… Lexoni me shume »

INFORMATË PËR MEDIAT 10.12.2015

Ju informojmë se më 11.12.2015, (e premte), në ora 10:00 , në hapësirat e komunës së Kërçovës, ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi , kryetari i komunës së Kërçovës, Fatmir Dehari dhe drejtori i NPK “Коmunalec” – Кërçovë, Zendel Jonuzi do të nënshkruajnë marrëveshjen për zbatimin e projektit IPA “Ndërtimi i stacionit… Lexoni me shume »

INFORMATË PËR MEDIA 09.12.2015

Ju informojmë se më 10.12.2015 (e enjte) ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi, kryetari i komunës së Kumanovës Zoran Damjanovski dhe drejtori i NPK “Vodovod” Kumanovë, Goran Stojkovski, do të nënshkruajnë marrëveshje për zbatimin e projektit IPA për “Rehabilitim dhe zgjerim i rrjetit të kanalizimit në komunën e Kumanovës” Nënshkrimi i marrëveshjes… Lexoni me shume »

INFORMATË PËR MEDIAT 09.12.2015

Ju informojmë se më 10.12.2015 (e enjte), ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi, do të flasë në hapjen e mbledhjes fillestare të projektit “Stabilizimi i emisioneve të gazrave serrë nga transporti rrugor përmes redukrimit të dyfishtë të konsumit të karburantit: zbatimit rajonal të iniciativës globale për ekonominë e karburantit “, që duhet… Lexoni me shume »

INFORMATË PËR MEDIA 07.12.2015

Ju informojmë se më datë 09.12.2015 (e mërkurë), ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi, kryetari i komunës së Berovës Dragi Naxhinski, kryetari i komunës së Pehçevës Igor Popovski, drejtori i NPK “Usluga”- Berovë Lupço Drakallski dhe drejtori i NPK “Komunalec”-Pehçevë Vanço Sekullovski, do të nënshkruajnë marrëveshjen për zbatimin e projektit IPA “Rehabilitimi… Lexoni me shume »

INFORMATË PËR MEDIA 04.12.2015

Ju informojmë se ministri i MjedisitJetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi, më 7 dhe 8 dhjetor 2015 do të qëndrojë në Paris ku do të marrë pjesë në pjesën ministrore të Konferencës së palëve të Konventës Kornizë të Kombeve të Bashkuara për ndryshimet klimatike (COP 21). Në kuadër të këtij segmenti të Samitit botëror të… Lexoni me shume »